Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

    Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

    Specialister i effektiv og skånsom transport og håndtering

    FM Bulk Handling – Fjordvejs er specialister i effektiv og skånsom transport og håndtering af tørre bulkvarer. Vi udvikler, producerer, monterer og servicerer både komplette procesanlæg og enkelte maskiner og alt derimellem.

     

    Vi har hver to ører og én mund, når vi udvikler løsninger

    Vi lytter til vores kunders behov, før vi begynder at foreslå eller udvikle en løsning. Det betyder blandt andet, at vi tilpasser vores løsning til din udfordring, frem for at tilpasse dit behov til vores løsning. Vi vil gerne have dig, der kender din bulkvare og dine behov, med i udviklingen af løsningen.

    Kontakt os i dag

    +45 97 58 42 00
    post@fmbulk.com

    Moderne udvikling med tradition for solidt håndværk

    Vi har en lang historie. FM Bulk Handling – Fjordvejs åbnede som smedeværksted i 1956. Gennem årene har vi udviklet os på kompetencer og knowhow til i dag, hvor vi udvikler og producerer effektivt med hjælp fra moderne maskiner og teknologier. Vi producerer stadig med godt smedehåndværk – det sikrer kvaliteten og giver os fleksibilitet til at tilpasse løsningerne. Vi har en stærk stamme af trofaste og dygtige medarbejdere, med mange års erfaring hos os. Og vi uddanner selv lærlinge, så vi sikrer kompetente medarbejdere fremover.

    Fra lokalt smedeværksted til global specialist

    FM Bulk Handling – Fjordvejs startede på havnen i Skive. Siden er vi flyttet uden for byen, hvor vi har bedre plads til at udvide vores produktion. Vi har et kontor i Atlanta, USA, men rødderne og hovedkontoret er stadig i det midtjyske – og det bliver de ved med at være. Vi holder al produktion hos os selv i Skive, hvorfra vi leverer og monterer løsninger til det meste af verden.