Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Biobrændsel
  – Vi brænder for skånsomme og effektive transportløsninger

  Træpiller, træflis og andet biobrændsel er blandt de brancher, vi leverer anlæg og løsninger til. Vi tilpasser og udvikler anlæg til såvel skånsom transport af træpiller, der ikke skal støve og smuldre for meget, som effektiv håndtering af træflis, så det ikke sætter sig i maskinerne.

   

  Lad dit biobrændsel hvile under transporten

  Du undgår mange af faldgruberne ved håndtering af biobrændsel, når dine bulkvarer ligger stille under transport, som de for eksempel gør i vores kopelevatorer og kædetransportører. Det giver mindre støv og smuld fra træpiller, og træflisen vil ikke sætte sig fast i hjørner. Det gør at transporten kører uden unødvendige stop. 

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Mere end træpiller og træflis

  De robuste og driftssikre løsninger, du får fra FM Bulk Handling – Fjordvejs, giver stabil drift af dit anlæg. Vi udvikler en løsning præcis til dit biobrændsel. For eksempel har vi tidligere udviklet et fuldt procesanlæg til at håndtere mask fra whiskyproduktion til brug som biobrændsel. Så for os er biobrændsel ikke begrænset til træpiller eller træflis. Fortæl os om dit biobrændsel og dit behov for effektiv transport og skånsom håndtering af det, så kan vi sammen udvikle et anlæg, der giver dig sikker drift i mange år.

   

  Effektive løsninger til håndtering af biobrændsel

  Vi leverer blandt andet kopelevatorer, kædetransportører, snegletransportører og båndtransportører til håndtering af biobrændsel. Alt sammen produceret i ATEX-udførelse og med fuld dokumentation. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan løse din opgave.