Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Fiskefoder – undgå spild og smuld ved transport og dosering

  Fiskefoder kræver skånsom transport for at undgå smuld, som belaster miljøet, fordi fiskene ikke spiser det. Hos FM Bulk Handling – Fjordvejs bekymrer vi os også om miljøet. Det er én af grundene til, at f.eks. vores ship loaders og ship unloaders er skånsomme ved fiskefoderet.

  Det hjælper desuden dig med at overholde de strenge krav, der er til mængden af smuld i dit fiskefoder. Og fordi smuld i sig selv er spild og dermed en dårlig forretning, er skånsom håndtering af fiskefoder også god business. Både i produktionen og når foderet skal distribueres til hav- og dambrug.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Effektiv transport uden at give smuld

  Hos FM Bulk Handling – Fjordvejs har vi stor viden om fiskefoder, og hvordan du undgår smuld og spild under transport. Vores løsninger – f.eks. kopelevator, kædetransportør, ship loader og ship unloader – lader foderpillerne være i ro under transporten, hvilket minimerer smuld og spild, i modsætning til f.eks. de traditionelle blæseløsninger.

  Vi sikrer skånsom transport af fiskefoder

  Vores anlæg kan håndtere fiskefoder, så der ikke skabes smuld – også ved store kapaciteter. Vi sikrer skånsom transport, så dit anlæg og dit fiskefoder overholder miljøkravene og giver kundetilfredshed. Vi udvikler blandt andet ship loaders og ship unloaders, transport- og doseringsanlæg og distributionsanlæg til havbrug.

   

  Få den optimale transportløsning til fiskefoder

  Lad os høre om dine behov for effektiv og skånsom transport af fiskefoder. Så kan vi bidrage med vores store erfaring på området til at udvikle den optimale løsning til dig, hvor du får minimeret spild.