Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  En løsning er først færdig, når den er monteret og i drift

  Din færdige løsning – maskine eller procesanlæg – skal fungere, så den giver dig mest mulig værdi. Derfor lægger vi hos FM Bulk Handling – Fjordvejs også vægt på, at den bliver korrekt installeret og monteret. Vi har otte faste montører, som kommer ud i et team tilpasset installationens størrelse og sørger for, at løsningen virker hos dig.

   

  Erfarne montører, der kender produktionen

  Vi rekrutterer oftest vores montører internt. Det betyder, at de kender materiellet – de har tidligere være med til at producere – og derfor står de for hurtig og korrekt montage.

  Du får en køreklar løsning, der er indstillet korrekt og virker i mange år frem.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Hvis du selv har montører, sender vi en supervisor

  Hvis du selv har montører til dit anlæg, vil en af vores montører fungere som supervisor. Han vil med sit produktkendskab kunne lede arbejdet og sikre, at montagen bliver korrekt og hurtigt udført. Når vi leverer anlæg i andre verdensdele, er det ofte en god løsning med lokale montører og en supervisor fra FM Bulk Handling – Fjordvejs.

  Hvis du foretrækker det, kan du også selv stå for montagearbejdet. Vi er klar på sidelinjen med grundig instruktion og hjælp, hvis dine montører får behov.

  Vi lader dig ikke stå med maskindele i papkasser, men sørger for, at du får den montage, som passer bedst til dit anlæg og dine ønsker. For os er en løsning først færdig, når den er monteret og i drift.