Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Vi sikrer effektiv og skånsom transport af dine bulkvarer i mange år fremover

  Du får en custom-made løsning til netop dit behov for effektiv og skånsom håndtering og transport af bulkvarer, når du henvender dig til FM Bulk Handling – Fjordvejs. Lad os høre, hvad opgaven er – hvilket produkt du skal have flyttet, hvor langt, hvor meget og hvorhen – så skaber vi en løsning.

   

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Fra en enkelt maskine til et komplet procesanlæg

  Vi leverer en løsning, uanset om du skal bruge en enkelt maskine eller et komplet procesanlæg. Måske skal vi blot tilpasse et af vores eksisterende produkter til dit behov. Måske skal vi udvikle en helt ny state-of-the-art løsning med flere maskiner. Vi sørger for, at du får det, du har behov for – udviklet i tæt samarbejde mellem dine specialister og vores.

  En holdbar og robust løsning

  Du får også en holdbar og robust løsning. Dels fordi den er udviklet ud fra vores store knowhow og erfaring med forskellige typer bulkvarer kombineret med din egen viden. Og dels fordi vi hos FM Bulk Handling – Fjordvejs lægger vægt på løsningernes holdbarhed og driftssikkerhed. Vores løsninger er bygget til at holde og til at køre 24-7 året rundt.

  Det er jo din leveringssikkerhed og kvalitet, du lægger i hænderne på vores løsning. Det har vi respekt for.