Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Fiskemel – effektiv transport uanset formaling, fysiske egenskaber og fedtprocent

  Fiskemel varierer meget i konsistens alt efter formalingen, hvilke fisk det bliver lavet af – årstid, kvalitet og hvor mange dage, fisken har ligget inden forarbejdning.

   

  Stor knowhow om fiskemel

  Transport og distribution af fiskemel kræver derfor anlæg og maskiner, der kan håndtere fiskemel i alle de konsistenser, det kan antage. Her har FM Bulk Handling – Fjordvejs stor erfaring og knowhow fra mange års arbejde med anlæg til effektiv transport af fiskemel.

  Vi leverer blandt andet snegletransportører, kædetransportører og kopelevatorer samt ship loaders til driftssikker transport og håndtering i fiskemelsindustrien.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Et anlæg, der øger værdien af dit fiskemel

  Vi kan også levere mixeranlæg til tilsætning af antioxidanter, som eliminerer salmonella i fiskemelet. Og homogeniseringsanlæg som mixer melet, så blandingen bliver homogen, og du opnår et ensartet proteinindhold. Sammen med præcise doseringsanlæg forøger det værdien af dit fiskemel, når du f.eks. kan levere det præcise proteinindhold i melet, som din kunde ønsker.

   

  Fysiske egenskaber, fedtprocent – vi kender betingelserne for effektiv transport

  Er dit fiskemel beluftet eller ikke beluftet? Hvordan er fedtprocenten? Tal med os om, hvilke krav du har til transport og håndtering, og hvordan dit fiskemel kan være. Sammen udvikler vi en løsning, der kan håndtere fiskemelet – hver dag, hele året – pålideligt og driftssikkert.