Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Komplette procesanlæg fra A til Z – med FM imellem

  Hvis du skal bruge et komplet procesanlæg til håndtering af dine bulkvarer, kan FM Bulk Handling – Fjordvejs udvikle, producere og montere det.

   

  Fra produktion til skib og videre

  Vi laver komplette havneudlosnings-anlæg, anlæg til udlevering af fiskefoder fra skib til siloer, komplette mølleanlæg og alle andre typer procesanlæg, vores kunder har behov for.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Samarbejde om løsning til dit behov

  Fortæl os om dit behov, så finder og udvikler vi den optimale løsning i samarbejde med dig og dine specialister. Også når anlægget skal installeres i og/eller tilpasses dit allerede eksisterende byggeri og anlæg. Hos FM Bulk Handling – Fjordvejs har vi stor erfaring med at skabe komplette anlæg, og vi kender udfordringerne ved de forskellige typer bulkvarer, og hvordan de opfører sig. Vi finder altid en løsning.

  Driftssikkert, effektivt og skånsomt

  Vi lægger altid stor vægt på driftssikkerhed, minimal nedetid og lang holdbarhed, så du kan få værdi af dit procesanlæg i mange år fremover. Vi lægger også altid stor vægt på effektiv og skånsom håndtering af din bulkvare. Både for at du kan køre en stabil drift, og for at du kan minimere spild og sikre høj kvalitet af dine bulkvarer og dermed tilfredshed hos dine kunder.

  Kontakt os og fortæl os, hvad du har af ønsker til dit procesanlæg og din produktion.