Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  ”Det er FM Bulk Handling – Fjordvejs, der er med til at sikre vores drift, når vi snakker intern transport af råvarer og færdige fiskefoderpiller. Deres montører er med til dagligt at servicere og vedligeholde vores maskinpark. De foretager også installation af nye maskiner og sammenbygning af anlægsdele Skulle der opstå problemer i driften og behov for reservedele, så leveres både service og reservedele hurtigt.”

   

  Carsten Lenz
  Vedligeholdelseschef
  Biomar

  ”Kalk stiller store krav til transportomkostningerne både hvad angår vægt og volumen. FM Bulk Handling – Fjordvejs forstår vores produktion og leverer, monterer og omforandrer maskiner og anlæg. Vi har arbejdet sammen med dem i over 20 år.”

   

  Jens Søndergaard
  Adm. Direktør
  Dankalk

  ”FM Bulk Handling – Fjordvejs udviklede en løsning til os, der fjerner plastik fra dyrenes øremærker fra vores kød- og benmel. Før kasserede vi 9 tons mel om ugen – det er reduceret til kun 400 kg.  Løsningen havde en tilbagebetalingstid på 122 dage!”

   

  Martin Botolf Sejer
  Fabrikschef
  Daka SecAnim, Randers

  ”FM Bulk Handling – Fjordvejs lavede et effektivt transport- og shiploadinganlæg til vores nye fabrik. Det transporterer vores fiskemel til lagersiloer, blander melet siloerne imellem og transporterer og laster det i skibe. Når vi skal udvide, spørger vi dem igen!”

   

  Øyvind Stang
  CEO
  Karmsund Protein

  ”Vi har udvidet vores samarbejde med FM Bulk Handling – Fjordvejs hen over årene. Fordi de leverer individuelle, unikke løsninger, der løser vores behov – f.eks. fyldning og tømning af big bags og transport af mel fra fabrik til udlastning til bil.”

   

  Odd V. Lind
  Technical manager
  Biosirk

  ”Vores fiskefoderpiller transporteres så skånsomt som muligt – det ved vi om nogen, hvad betyder. FM Bulk Handling – Fjordvejs lytter og lader os sætte vores eget fingeraftryk. Og så leverer de pålidelige løsninger til vores fabrikker over hele verden. Vi er glade for samarbejdet.”

   

  Bjørn Inge Gaupset
  Central Project Manager
  Skretting Norge