Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Vi holder i mange år – lige som vores løsninger

  Historien om FM Bulk Handling – Fjordvejs er en historie om at tænke nyt og udvikle sin produktion og kompetencer i næsten 70 år, og samtidig holde fast i kvalitet og pålidelige løsninger.

   

  Solidt håndværk siden 1956

  Tilbage i 1956 åbnede FM Bulk Handling – Fjordsvejs som smedeværksted på havnen i Skive. Kunderne var skibe, der lå i havnen, og de foderstoffirmaer som lå omkring. Fra starten byggede vi også harver, grønthøstere og små maskiner til landbruget.

  Da foderstoffirmaerne begyndte at levere produkterne som løse bulkvarer i stedet for i sække, opstod behovet for fodersiloer i landbruget. Her trådte FM Bulk Handling – Fjordvejs til, og op gennem 1970’erne producerede og leverede vi fodersiloer til næsten alle landbrug i hele Danmark. Ofte fulgte der også montageopgaver med – primært af vores egen maskiner, men også af andres.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Egen produktion skaber vækst

  Mange af vores egne maskiner blev produceret hos en underleverandør, men i 1985 trak vi produktionen hjem – blandt andet for at sikre kvaliteten og for at styrke udviklingen. Allerede to år efter – i 1987 – flyttede vi fra havnen til den nuværende adresse lige nord for Skive. For at få bedre plads, og for at kunne udvide kapaciteten – og det har der løbende været behov for. Dengang var vi 15-20 mand. I dag er vi over 60.

  Et par af medarbejderne er i øvrigt stadig med. Vi har generelt høj anciennitet blandt medarbejderne, så erfaringen bliver i huset. Samtidig sørger vi for fornyelse, blandt andet ved altid at have flere lærlinge.

  Én stor udviklingsafdeling

  Vi har både salg, udvikling og tegnestue på samme adresse som produktionen, så der er tæt kontakt mellem de forskellige medarbejdere. For eksempel kan udviklerne og smedene, der står med produktionen spørge hinanden til råds og foreslå ændringer, så vi skaber den bedste løsning. I den henseende er hele virksomheden én stor udviklingsafdeling.

   

  Vi bygger løsninger, der holder

  FM Bulk Handling – Fjordvejs har gennem årene holdt fast i at producere robuste og driftsikre maskiner. Vi tror helt grundlæggende på, at det er en dårlig forretning at spare på kvaliteten for at sænke prisen eller på kort sigt øge indtjeningen.

  Vi ser det stadig som et håndværk at producere. Vi råder over en moderne maskinpark med bl.a. svejserobotter og laserskærer, men vores løsninger bliver stadig håndbygget af uddannede klejnsmede. Og vores montører og supervisorer kommer primært fra vores egen produktion, så de har stort kendskab til, hvordan maskinerne er bygget.

  Specialister i skånsom og effektiv transport af bulkvarer

  I dag er vi specialister i at designe hele procesanlæg til fabrikker og bygge maskiner til transport og håndtering af tørre bulkvarer. Vi fokuserer på skånsom transport – at bulkvarerne kommer ud af anlægget i samme kvalitet, som de kom ind.

  Derfor producerer vi meget til håndtering af fiskefoder, petfood, fiskemel, kød- og benmel mv. Desuden har vi udviklet stor erfaring med biobrændsel, tørmørtel og andre bulkvarer, der kan variere meget i konsistens og krav til maskinerne – lige som vi også har stor knowhow om bulkvarer med stor vægtfylde eller slid som kalk, kridt og korn og foderstof.

   

  Løsninger fra FM Bulk Handling – Fjordvejs til hele verden

  I 2013 åbnede vi kontor i Atlanta, USA: FMA Bulk Handling, Inc. Vi leverer over hele verden fra produktionen i Skive. Solide og velbyggede maskiner, der tilpasses de enkelte opgaver og krav, og som er bygget til at køre 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen hele året.