Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Kalk, kridt og tørmørtel – en løsning der slider i det uden at blive slidt op

  Kalk, kridt, tørmørtel kræver solide anlæg for effektiv transport og håndtering. Det gør alle fint- og grovmalede produkter med høj vægtfylde. Derfor producerer vi særligt robuste anlæg til kalk, kridt, tørmørtel og andre tunge bulkvarer.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Minimerer slid på anlægget

  Vi har stor fokus på at minimere det slid, de hårde materialer giver. For eksempel ved at lade materialerne ligge stille mens de transporteres. Og ved at sikre at kapacitet og kraft er disponeret optimalt i anlægget. Ved at minimere slid og sørge for robuste anlæg, sikrer vi, at din produktion kan køre pålideligt og driftssikkert hver dag i mange år.

   

  Vi tager udgangspunkt i bulkvaren

  Vi udnytter også vores store viden om, hvordan for eksempel kalk opfører sig i forskellige grader af formaling og fysiske egenskaber. Så maskinernes udformning og håndtering altid passer til den bulkvare, de skal arbejde med.

  Løsninger til både udvinding og industrien

  Vi leverer anlæg til effektiv transport og håndtering af tunge bulkvarer ved blandt andet kalkbrud og i industrien – såsom papirproduktion og cementindustri.

  Det er blandt andet snegletransportører, båndtransportører og kædetransportører, kopelevatorer og fyldning/tømning og håndtering af big bags.

   

  Lad os høre om dine tunge bulkvarer

  Fortæl os om dine tunge bulkvarer – kalk, kridt, tørmørtel eller andet – og lad os sammen udvikle en robust og driftssikker løsning på dit behov for transport og håndtering.