Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Kød- og benmel – effektiv transport og præcis dosering uanset konsistens

  Med præcis dosering kan du skabe nøjagtig det proteinindhold i dit kød- og benmel, din kunde ønsker. Præcis dosering kræver præcise doserings- og homogeniseringsanlæg – og det får du fra FM Bulk Handling – Fjordvejs.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Vi kender kød- og benmels forskellige former

  Vi har mange års gode erfaringer inden for kød- og benmel: Præcis dosering, effektiv transport og håndtering. Vi ved, at kød- og benmel ikke bare er kød- og benmel. Det afhænger af, hvilke dyr du producerer det af, hvor stort fedtindholdet er, om det er beluftet under håndteringen – og flere andre faktorer. Kød- og benmel kræver meget knowhow, hvis det skal håndteres effektivt – og den knowhow har vi.

   

  Vores anlæg forbedrer kvaliteten af kød- og benmel

  Blandt andet har vi udviklet en løsning, der fjerner dyrenes øremærker fra kød- og benmel. Dermed er melet uden f.eks. forurenende plastik fra øremærkerne. Det giver en langt højere kvalitet, og mindre kød- og benmel der må kasseres. Vores kunde tjente anlæggets pris ind på kun 122 dage! Samtidig skåner vi miljøet for plastforurening.

  Mindre risiko for salmonella

  Vores maskiner er bygget med bl.a. runde hjørner og andre detaljer, så du undgår, at restprodukter sætter sig i maskinen. Dermed får du minimeret risikoen for salmonella i dit kød- og benmel – og med mindre spild – så du får højere værdi.

   

  Effektiv transport og håndtering af kød- og benmel

  Tal effektiv transport og håndtering af kød- og benmel med os hos FM Bulk Handling – Fjordvejs. Vi kan udvikle og producere en løsning – også hvis dit behov handler om at mindske spild og højne dit kød- og benmels kvalitet.