Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Korn & foderstoffer – håndteret og transporteret effektivt i mere end 50 år

  Korn og foderstoffer er en del af FM Bulk Handling – Fjordvejs’ historie. Vi har bygget anlæg til at håndtere korn og foderstoffer i over 50 år. Vi ved en del om at opbevare korn og foderstoffer uden unødvendigt spild. Vi ved, hvordan vi minimerer støv, og hvordan transporten af korn bliver driftssikker, så du slipper for dyre driftstop og nedbrud.

   

  Robust og driftssikker i mange år

  Når du får et anlæg til transport og håndtering af korn og foderstof fra FM Bulk Handling – Fjordvejs, får du et robust anlæg, der er konstrueret til at modstå slitage og køre driftssikkert i mange år. Dagligt og døgnet rundt. Til gavn for din produktion, og til gavn for den langsigtede økonomi og ressourceforbrug.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Flere muligheder for effektiv og driftssikker transport

  Til transport og håndtering af korn og foderstoffer producerer vi for eksempel snegletransportører, båndtransportrører, kædetransportører, kopelevatorer, vejesystemer og big bag fyldning, tømning og håndtering.

   

  Fortæl os om dine behov og udfordringer

  Lad os høre om dit behov for transportløsninger og procesanlæg til korn og foderstoffer, så kan vi i fællesskab udvikle og levere den optimale, robuste løsning med hjælp fra vores årelange erfaring.