Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Petfood – Stor kapacitet og minimalt spild giver kæledyrene noget at tygge på

  Petfood – tørfoder – giver en bedre produktoplevelse og mere tilfredse kunder, jo mindre smuld der er. Dyrene skal have tørfoder, der skal tygges – ikke smuld og støv. Det kræver en skånsom transport og håndtering af de færdige foderpiller. Skånsom transport og håndering er lige det, du får med et anlæg fra FM Bulk Handling – Fjordvejs.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Vi forener din produktviden med vores knowhow

  Vi har stor erfaring med transport af tørfoder og petfood. Vi bringer vores erfaring og knowhow i spil sammen med din viden om dine produkter, og hvad dit behov er. Hvor stor kapacitet, hvor meget spild vil du acceptere i form af støv og beskadigede piller, og hvordan er din petfood i de faser, hvor den tranporteres og pakkes?

  Præcis dosering og skånsom transport

  Vi kan sørge for nøjagtig dosering – både i produktionen og i pakningen. Vores løsning minimerer spild og smuld og sikrer dig en både driftssikker og pålidelig løsning.

   

  Hør om petfood-løsninger hos FM Bulk Handling – Fjordvejs

  Inden for petfood leverer vi blandt andet micro-dosering og macro-dosering, kopelevatorer, kædetransporter, beholder og vejesystemer. Kontakt os og hør om alle de løsninger, dit procesanlæg har brug for, hos FM Bulk Handling – Fjordvejs.