Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Vi udvikler en effektiv løsning, der er skånsom ved dine bulkvarer

  Hos FM Bulk Handling – Fjordvejs udvikler vi løsninger, der sikrer effektiv og skånsom transport af bulkvarer. Uanset om du har brug for en enkeltstående maskine eller et komplet procesanlæg, vil den løsning, du får fra FM Bulk Handling – Fjordvejs, klare din opgave.

   

  Din ekspertise + vores knowhow = optimal løsning

  Løsningen fungerer blandt andet, fordi du selv er med til at udvikle den. Vi kombinerer vores ekspertise i transport og vores store viden om forskellige bulkvarer med din viden om opgaven og den vare, du står med. Vi vil gerne se stedet, hvor din løsning/vores maskiner skal fungere, og vi har meget gerne dine specialister med i processen.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Specialister i effektiv og skånsom transport

  Vi er specialister i transport, håndtering og dosering af tørre bulkvarer. Vi kender udfordringerne ved forskellige typer bulkvarer, og vi tager højde for eventuelle eksplosionsfarer (ATEX), miljø- og hygiejnekrav – til f.eks. spild, smuld og risiko for salmonella mv.

   

  Robust løsning til mange års drift

  Din løsning bliver bygget til at kunne køre døgnet rundt, hver dag hele året. Vi bygger altid i stærke materialer og med øje for at mindske slid på maskinen. Hvis f.eks. kapaciteten på transportøren er højere, kan hastigheden være lavere. Det giver mindre slid, og mindre belastning, så der er mindre risiko for nedbrud og stadig mindst lige så høj produktivitet, samtidig med at der bliver et minimalt behov for vedligehold.

  Samarbejde om løsninger

  Vi samarbejder med dig som kunde, og vi samarbejder også gerne med de eksterne parter, du eventuelt har til at udvikle og opbygge proces- eller produktionsanlæg for dig. Vi bidrager altid gerne i projektet med vores viden og kompetencer. Vi samarbejder også med ingeniørhuse, der udvikler og bygger nye fabrikker.

  Specielle lejetætninger
  Udbyggede flange- og stålejer for at beskytte lejet mod støv og materiale
  Specielle mellemlejer eller kraftige centerrør i snegle så du undgår mellemlejer
  Bundplader i Hardox stålplade
  Specialfremstillede ”bomb doors” som mellemudløb på kædetransportør
  Kæder i specialdesign
  Varmgalvaniseret, lakeret i RAL farve
  Rustfrit stål AISI 304 og AISI 316
  Og hvad der ellers skal til for at løse din opgave