Tal med en ekspert

Kontakt os i dag – vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Telefon

Lad os ringe dig op

Ønsker du i stedet at blive ringet op, bedes du udfylde felterne herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Denne formular benytter reCaptcha til forhindring af spam. Læs mere her

  Vores ingeniører har mange kompetencer – at lytte er én af dem

  Vi har egen teknisk- og udviklingsafdeling. Én af de fremmeste kompetencer her er at lytte til, hvad din opgave går ud på. Vi skal vide, hvad det er for et produkt, du skal have transporteret, og hvad dine ønsker er. Først derefter kan vi udvikle – eller tilpasse – en løsning, der giver den optimale drift for dig. Forudsætningen for at den løsning, vi udvikler, passer til din opgave, er, at vi lytter til, hvad du har at fortælle – og spørger om det, vi ikke har hørt endnu.

  Kontakt os i dag

  +45 97 58 42 00
  post@fmbulk.com

  Udvikler løsning ud fra samlet knowhow og erfaring

  Selve den tekniske afdeling består af ca. 10 kompetente ingeniører og tekniske designere til at udtænke, udvikle og designe løsninger i samarbejde med dig som kunde. Men reelt er hele virksomheden en del af udviklingsafdelingen. Ingeniørerne sidder tæt på produktionen og kan inddrage al den knowhow og erfaring, der ligger i alle medarbejdere. Fra ledelsen til den enkelte smed i produktionen. Vi kender materialer og metoder, og vi ved hvad der skal til for at udvikle nyt. Vi har stor erfaring med, hvad der virker til hvilke opgaver og til hvilke typer bulkvarer.

  Udvikling i samarbejde

  Og til din opgave udvider vi gerne vores udviklingsafdeling, så du også får dine eksperter med i processen. Når vi kombinerer vores viden og kompetencer finder vi nye, optimale løsninger.

   

  Ny viden og ny teknologi

  Både ingeniører og tekniske tegnere hos FM Bulk Handling – Fjordvejs følger med i, hvordan teknologier og muligheder udvikler sig. Vi bruger moderne tegne- og konstruktionsværktøj, som sammen med vores – og din – viden åbner for innovative muligheder og høj effektivitet.

  Lad os begynde med at lytte til dit behov og dine udfordringer med transport af bulkvarer. Så bringer vi udviklingsafdelingen i spil.